dinsdag, 09 maart 2021 14:42

Pearl Jozefzoon & Friends geven een gratis online concert    

Op vrijdag 19 maart staat om 20.15 uur een concert van Pearl Jozefzoon & Friends geprogrammeerd in de Theaterzaal van Aan de Slinger. Dat mag niet met publiek in de zaal. Maar Pearl heeft zeker geen zin om bij de pakken neer te zitten en wil ontzettend graag een avond heerlijk zingen met haar muzikale vrienden.

Haar concert gaat daarom door in Aan de Slinger en is die avond online vanuit uw eigen huis via een livestream te volgen. Het concert start om 20.15 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.
De livestream is gratis.
Noteer 19 maart in uw agenda. Op de avond zelf treft u de link naar de livestream op de website van Theater Aan de Slinger onder Nieuws. Klik & geniet!

Wie al betaalde kaarten had, heeft een apart bericht per e-mail ontvangen. 

Pearl Jozefzoon is zangeres en zangdocent. Ze begon met zingen in de kerk en werd thuis muzikaal opgevoed door haar broers. Na het conservatorium speelde Pearl in diverse theatershows en musicals, deed ze mee aan The Voice of Holland en won het tv-programma Van Popster tot Operaster. Pearl heeft een uitgebreid, herkenbaar repertoire en weet met haar loepzuivere, warme stem mensen te raken.