maandag, 19 april 2021 12:10

Gerard Alderliefste & Friends: live in uw huiskamer

Foto: Frank van den Ing Foto: Frank van den Ing

Op zaterdag 24 april staat een concert van Gerard Alderliefste & Friends geprogrammeerd in de Theaterzaal van Aan de Slinger: ‘Une belle histoire’. Vanwege de lockdown mag dat niet met publiek erbij. Maar Gerard en zijn vrienden willen ontzettend graag hun mooie muziek laten horen. Het concert gaat daarom door in Aan de Slinger en is die avond online gratis via een livestream vanuit uw eigen huiskamer te volgen. 

Gerard Alderliefste komt met een zevenkoppige band en vertelt zijn eigen mooie verhaal, zijn belle histoire. In de vrolijke sfeer van een fête du village, zo’n klassiek Frans dorpsfeest, komen alle bekende hits voorbij. Van Julien Clerc, Les Poppys, Edith Piaf, Stromae, Aznavour, Gérard Lenorman en vele anderen. Accordeon, viool en een flinke dosis joie de vivre.

Het concert en livestream op zaterdag 24 april start om 20.15 uur. De livestream is gratis, gedurende de livestream kan men een vrijwillige donatie achterlaten. De livestream wordt verzorgd door Vincent Beenhakker van Nachtuil Producties.
Vanaf 23 april staat de link naar de livestream en de donatiemogelijkheid op www.aandeslinger.nl onder Nieuws. Klik & geniet!

Al eerder organiseerde Aan de Slinger livestreams. Onder andere van Pearl Jozefzoon & Friends en het muzikale cabaretduo Maartje & Kine. De livestreams worden enthousiast ontvangen door het thuispubliek.