maandag, 10 oktober 2022 13:38

Gespreksgroep voor mantelzorgers van thuiswonende mensen met dementie

Als uw partner of familielid dementie heeft, verandert uw relatie. Van lieverlee wordt u mantelzorger met alle gevolgen van dien. In de gespreksgroep kunt u ervaringen delen met anderen die een vergelijkbaar proces doormaken. Dat kan u steun en verlichting geven. Hier kunt u dingen kwijt waarmee u uw naasten niet lastig wilt vallen. In deze gespreksgroep spelen wij in op uw wensen en behoeftes.

In een respectvolle en vertrouwelijke sfeer is er ruimte om ervaringen, gevoelens en kennis met elkaar te delen. We ontmoeten u graag!

Data: 19 oktober, 16 november, 21 december (elke 3e woensdag van de maand)Tijd: 13:30 – 15:00 uur
Locatie: Ontmoetingscentrum Houten, Zonnehout 36, 3991 MX Houten , Lentezaal 

Vervangende zorg nodig?
Indien u vervangende zorg nodig heeft kan uw familielid die ochtenden meedraaien met de dagsociëteit van het Ontmoetingscentrum Zonnehout (op dezelfde locatie). 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annette Stock, coördinator Ontmoetingscentrum Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-10 45 96 38 of met uw eigen contactpersoon vanuit de deelnemende organisaties.
Aanmelden graag bij het Ontmoetingscentrum Zonnehout
Bellen of WhatsApp 06-20 82 00 81 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Deze gespreksgroep is gratis en wordt u aangeboden door Santé Partners, Steunpunt Mantelzorg Houten (onderdeel van Houten en Co), Warande en ZorgSpectru