vrijdag, 04 oktober 2013 15:32

Tekenles van een kunstenaar

Het is tijd voor kunst bij Cursus&co! Altijd al tekenles willen hebben van een kunstenaar? Kunstenaars JoCa en Mart van der Heijden starten eind oktober hun cursussen. De Houtense, veelzijdige kunstenares JoCa start op dinsdag 29 oktober met twee bijzondere cursussen; 'Intuïtief Tekenen' waarin het gaat om lekker bezig zijn en even niets te moeten.
Ga op ontdekkingsreis naar verborgen kwaliteiten van je verbeeldingsvermogen, door wat er innerlijk leeft naar buiten te brengen op papier. Tekenen en schilderen zijn de prettige dingen van het leven. Deze cursus bestaat uit 5 lessen, van 9.00 tot 10.30 uur en kost € 60,- (ex. materiaalkosten). Daarnaast geeft zij vanaf dinsdag 29 oktober ook een cursus 'Tekenen Basis voor kinderen' van 5 lessen van 15.30 tot 16.30 uur.
Deze cursus is voor alle kinderen die het heerlijk vinden om te teken schilderen en experimenteren. Er wordt gewerkt met verschillende materialen potlood, houtskool inkt, verf, krijt, zand en verf. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De kosten bedragen € 40,- (ex. materiaalkosten).
De cursus 'Tekenen basisvaardigheden' wordt gegeven door kunstschilder Mart van der Heijden. Hij laat u kennismaken met belangrijke grondbeginselen van het tekenen en schilderen en het plezier in tekenen krijgen.
U leert kijken en het reproduceren van wat u ziet zoals vorm, schaduwen en compositie. Ook experimenteren met diverse tekenmaterialen staat op het programma. Deze cursus van 5 lessen start op donderdag 31 oktober van 19.30 tot 21.30 uur in Wijkcentrum De Vuurtoren en kost: € 75,-.
Aanmelden kan op www.cursusenco.nl.
Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur in
Wijkcentrum De Vuurtoren,
Zijdemos 30, Houten.
tel. 030-6364255 of
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.