maandag, 12 mei 2014 20:22

Training Meer succes in je werk

Op woensdag 11 juni om 19.00 uur start bij De Verdieping in de Bibliotheek Houten de training “Meer succes in je werk”. De training is gericht op werkgevers, werknemers, werkzoekenden en zzp-ers. In drie avonden komen de volgende thema’s aan de orde:
• Ben ik in balans op mijn werk? Is er balans tussen geven en nemen?
• Wat doet hiërarchie met mij? Is hiërarchie belangrijk in/voor mijn werk?
• Is er verbinding tussen mij en mijn collega’s/klanten/werknemers.

Is verbinding belangrijk? Na drie avonden zijn de deelnemers in staat om andere oplossingsrichtingen in te slaan dan ze tot nu toe gedaan hebben. Ze hebben handvatten gekregen om praktisch met hun vraag aan de slag te gaan. De deelnemers hebben geleerd hun (intuïtieve) kennis te gebruiken om moeilijkheden aan te pakken. De training wordt gegeven op 11, 18 en 25 juni van 19.00 tot 22.00 uur.
Cursusleider is Else Hendriks. Zij is trainer en opsteller en werkt sinds 2006 met het systemisch gedachtengoed van Bert Hellinger en Gunthard Weber. Tijdens deze drie avonden maakt zij gebruik van de informatie uit organisatie-opstellingen. De training “Meer succes in je werk” kost € 90 per deelnemer. Aanmelding en kaartverkoop via www.deverdiepinghouten.nl