donderdag, 15 mei 2014 18:41

Workshop “Netwerken naar een nieuwe baan”

Op donderdag 5 juni om 19.30 uur start bij De Verdieping in de Bibliotheek Houten de workshop Netwerken naar een nieuwe baan”.

De workshop richt zich op mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan en die wel een VIP-behandeling willen bij het solliciteren.
In de workshop leren deelnemers waarom voor het vinden van een nieuwe baan “wie je kent” minstens zo belangrijk is als “wie je bent”.

 De workshop behandelt kort de theorie van de kunst van het netwerken, maar er zijn vooral veel praktische oefeningen. Netwerken hoeft niet eng of moeilijk te zijn.

 Deelname aan de workshop kost € 15; aanmelden kan via www.deverdiepinghouten.nl.

Over de docent:

Bas Dijkhuis is loopbaancoach en –trainer. Hij werkt voor loopbaancentra binnen hoger onderwijs en overheid. Daarnaast heeft hij een eigen praktijk in Houten, Bureau Dijkhuis, waar hij werkt met hoger opgeleide twijfelaars die willen weten welk werk bij hen past en hoe ze de geschikte baan kunnen vinden.

De Verdieping

De Verdieping is een nieuw podium voor media, educatie en persoonlijke ontwikkeling. De Verdieping is een initiatief van de Bibliotheek Lek & IJssel in samenwerking met lokale maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven.