vrijdag, 17 oktober 2014 00:00

Workshop ‘(K)ook voor jou: de Marokkaanse keuken’

Op donderdag 19 november organiseert Cursus&co weer een van haar populaire kookworkshops uit de serie ‘(K)ook voor jou’. Dit keer staat de Marokkaanse keuken centraal. De kokkin die deze workshop begeleidt is niet zoals verwacht Marokkaans, maar Belgisch.

Linda Michiels is zeer ervaren en behalve de Marokkaanse keuken hebben ook de Italiaanse en Franse keukens nauwelijks geheimen voor haar. Ook voor vegetarische gerechten draait ze haar handen niet om.

De Marokkaanse keuken heeft overeenkomsten met zowel de mediterrane als de Afrikaanse keuken. De invloed van Moren, Arabieren en Berbers is goed merkbaar. Bovendien is eten in Marokko op zich al een feest. En dat gaan we tijdens deze workshop dan ook met smaak ervaren!

De locatie is Wijkcentrum/Cultuurhuis Schoneveld aan de Zonnehout 36. De avond duurt van 19.00 tot 22.00 uur. Kom je ook?

Aanmelden kan op www.cursusenco.nl. Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur in Wijkcentrum De Vuurtoren, Zijdemos 30, Houten. Tel. (030) 636 42 55 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.