donderdag, 26 maart 2015 00:26

Nieuw: Wijs ‘Podium’

We hebben deze middag drie schrijvers, deels uit Houten, zeer uiteenlopend maar wel met een rode draad ‘hoe om te gaan in privé en werk met alle snelle veranderingen om je heen’?

14.00 uur, Klaas Klunder:

Introduceert de ‘Marketing Monnik’ en houdt GRATIS spreekuur. In de spannende business roman De Marketing Monnik worden de drie marketinggeheimen 

van de Bijbel onthuld. Het toepassen van deze wijsheden helpt juist in deze tijd om duurzame resultaten te bereiken zonder extra budget. Tijdens het Marketing Monnik spreekuur kun je gratis marketing advies krijgen van Klaas Klunder om meer nieuwe klanten te werven (s.v.p. vooraf reserveren). Zie ook de trailer van het boek:

14.30 uur, Astrid Willems:

Geeft korte introductie/workshop over haar boek ‘Flexdenken’. We leven in een ingewikkelde

en onvoorspelbare tijd. Er verandert continue van alles. Hoe ga je hiermee om? Kom Flexdenken! Bekijk de preview.

15.30 uur, Agali Mert: 

Introduceert het verband tussen het leven en de speltheorie. Het boek ‘Dit spel verandert je leven’, gaat uit van een bijzonder eenvoudig idee, namelijk dat het leven het beste te begrijpen is vanuit het perspectief van het spel. Aan de hand van sprekende voorbeelden over liefde, oorlog en bedrog leert het boek je anders te kijken en de verbanden tussen spel, onze eigen biologie en gedrag te herkennen. Het reikt je daarbij handvatten aan om het spel te herkennen en je doelen te bereiken. De inleiding van het boek is hier gratis te downloaden. 

De middag vindt plaats bij ons in de winkel en de toegang is gratis. 

Graag wel vooraf opgeven welke presentatie(s) je wilt bijwonen en/of je een marketing advies wilt hebben i.v.m. het aantal plaatsen.