zondag, 13 december 2015 08:42

Kerstconcert in de O.L.V. Kerk ten Hemelopneming

Het jaarlijkse Kerstconcert in de O.L.V. Kerk ten Hemelopneming aan de Loerikseweg te Houten, zal op zondag 20 december om 14.30 uur plaatsvinden. Kerk open om 14.15 uur.

Het kinderkoor Zing-Zang, koor Cantilene, het jongerenkoor YES , het St. Caeciliakoor, Schola Cantorum en muziekvereniging KNA zullen samen en apart bekende en nieuwe liederen ten gehore brengen. Ook is er gelegenheid voor samenzang. De titel van dit concert is CHRISTMAS AROUND THE WORLD.

Er is rondom dit thema een sfeervol programma gemaakt. Belangstellenden nodigen wij hierbij van harte uit.

Daar er slechts vier rolstoelplaatsen beschikbaar zijn deze graag even apart reserveren via Dieny Vonk, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  De kaarten kosten € 2 per stuk en zijn af te halen in de dagkapel, naast de kerk op zondag 13 december NA de viering van 11.00 uur. Per persoon kunnen er twee kaarten worden afgehaald. Na afloop van het concert zal er een deurcollecte worden gehouden. De opbrengst hiervan is voor Vluchtelingenwerk. 25

Verder verzoeken wij alle bezoekers i.v.m. veiligheid de fietsen NIET bij de kerk maar op het schoolplein tegenover de kerk te plaatsen.