maandag, 11 januari 2016 10:25

Start het jaar met een taalcursus!

Cursus&co biedt weer nieuwe taalcursussen aan. Voor de liefhebbers van de Spaanse taal zal er maandagavond 8 februari de cursus “Spaans Conversatie” van start gaan. Deze cursus is gericht op het taalgebruik voor diegenen met een basiskennis van de Spaanse taal. 

De nadruk ligt op taalgebruik in dagelijkse situaties met veel leuke oefeningen in spreken en luisteren waarbij ook regelmatig de actualiteit aan bod komt. Op woensdagavond 10 februari gaat de cursus “Vakantie Spaans” van start. Een korte cursus van 10 lessen gericht op het Spaans dat u tijdens de vakantie nodig heeft. De vorige vakantie moeite gehad met: gegevens uitwisselen, informatie vragen, bestellen in een restaurant of reserveren van een kamer?
Dan is dit een cursus voor u! Docent Ana Maria Korver-Bravo Carrera zal beide cursussen geven in het schoolgebouw de Zevensprong.

Voor midden- en hoopopgeleiden die Nederlands niet als moedertaal spreken gaat er een cursus van start: “Nederlands als tweede taal”. Docent Alie Zomer-Knegt laat u kennismaken met de Nederlandse taal. Het accent ligt op het spreken, schrijven en lezen in de dagelijkse praktijk. Deze cursus start op woensdagmiddag 17 februari en vindt plaats in de Volle Bak. Inschrijven kan op www.cursusenco.nl. Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ons ook bezoeken op ons nieuwe adres: Onderdoor 160, 3995DX Houten (ingang Bibliotheek). Cursus&co is een onderdeel van ‘van Houten&co’ .