maandag, 18 januari 2016 09:26

Workshop Krakende Hersenen

Workshop Krakende Hersenen Workshop Krakende Hersenen

Soms kom je problemen tegen die niet op te lossen lijken. Toch blijkt er bijna altijd wèl een oplossing te zijn. Je had er alleen nog niet op een andere manier tegenaan gekeken. Op woensdag 27 januari organiseert Cursus&co van 19.30 tot 22.00 uur de workshop 'Krakende Hersenen'.

Door op een leuke interactieve manier aan de slag te gaan met ‘onoplosbare’ raadsels leer je op een andere manier tegen de situatie aan te kijken en de vaak voor de hand liggende oplossing te vinden. Een avond vol met hersenkrakers, nieuwe gezichtspunten en een hoop oja’s. Verbreed je blik door je hersenen effectiever te gebruiken. Bekijk de dingen eens van een andere kant en laat je verrassen.
Inschrijven kan op www.cursusenco.nl. Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 
Je kunt ons ook bezoeken op ons nieuwe adres: Onderdoor 160, 3995DX Houten (ingang Bibliotheek). Cursus&co is een onderdeel van ‘van Houten&co’.