zondag, 01 mei 2016 07:21

Moederdag Winkelcentrum Het Rond

Op zaterdag 7 mei tussen 12:00 uur en 16:00 uur worden moeders uit Houten door Winkelcentrum Het Rond extra in het zonnetje gezet voor Moederdag!

Verschillende winkeliers hebben deze middag een speciale moederdagactie. Van heerlijke cocktails, hapjes en drankjes, tot gratis make-up advies, visagie, massages en speciale moederdag aanbiedingen. Deelnemende winkels zijn te herkennen aan de rode loper die speciaal voor de moeders buiten zal worden gelegd.

Moederdag programma

Hierbij alvast een greep uit het diverse Moederdag programma. De Bikestore Houten heeft een speciale wellness moederdag aanbieding en pakt daarnaast uit met het weggeven van gratis goody bags. Bij Vinabc kunt u genieten van heerlijke huisgemaakte Hugo en cocktails. De Hema, MS Mode, The Bodyshop, Handyman, Boekhandel de Fakkel en Van Os Tassen en Koffers pakken uit met diverse activiteiten als visagie, styling- en make-up advies, stoelmassage en heerlijke hapjes en drankjes. Daarnaast zijn er diverse moederdagaanbiedingen. Bij het Eetatelier en Delifrance Houten worden uw smaakpapillen geprikkeld. Bij aankoop van een drankje, krijgt u er gratis iets lekkers erbij. De leegstaande panden Miltenburg en Thom Broekman worden deze middag ook omgetoverd tot Moederdag winkels, waar moeders terecht kunnen voor Massage, visagie, hairstyling en nailart.

Houdt de website van Winkelcentrum Het Rond; www.hetrond.nl en de facebookpagina in de gaten voor het hele programma van de deelnemende winkeliers.

Graag verwelkomen wij alle moeders van Houten op zaterdagmiddag 7 mei op Winkelcentrum Het Rond!