vrijdag, 07 oktober 2016 16:10

Bloemschikken met herfstkleuren

De herfst breekt aan en er zijn nieuwe mogelijkheden om met bloemen, vruchten en bladeren aan de slag te gaan. Trudy van Buuren (onze bloemschikdocente) heeft een voorbeeld gemaakt dat iedereen op woensdagavond 12 oktober met haar begeleiding ook kan gaan maken.

 Deze keer is de basis een kalebas of een pompoen. Met de mooie stengels van Polygonum, die metershoge woekeraar die hier en daar verwilderd is en nu een vervelend onkruid is geworden, en met allerlei herfstmaterialen als bessen, zaden en bladeren wordt een herfststuk gemaakt dat een beeldbepalend sieraad in je woonkamer zal zijn.

Als lid van Groei & Bloei betaalt u € 10,--; niet-leden betalen € 20,-. Gereedschap:  mes (evt. broodmes), lepel, snoeischaar, plastic zak, platte schaal. Wil je deelnemen aan deze workshop? Geef je dan op voor 8 oktober via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

De workshop vindt plaats op woensdagavond 12 oktober en begint om 20.00 uur. De locatie is de NME-ruimte in boerderij De Heuvel aan de Keercamp 13 in Houten.