vrijdag, 21 oktober 2016 12:10

In Between Café Houten

Je kennis vergroten en inspiratie opdoen bij het In Between Café Houten kan de vierde woensdag van oktober. Je bent van harte welkom op woensdag 26 oktober 2016. Meld je voor 25 okt. aan via deze link.

In Between Café

Het In Between Café (IBC) is er speciaal voor en door werkzoekenden. Voor Houtenaren die op dit moment een uitkering krijgen en een baan zoeken, maar ook voor ZZP-ers die een opdracht zoeken. Elke maand kun je inspirerende workshops volgen of - als je dat zou willen - zelf geven. Laat het IBC je motiveren en inspireren, je in beweging zetten om je eigen unieke kracht te vinden en weer regie over je eigen leven te nemen.

Workshop

Videopitch door Hennie Noijens. Wil jij opvallen tussen de sollicitanten? Eruit springen? Onafhankelijk van je leeftijd? Dan zou het toevoegen van een korte videopitch aan je sollicitatie wel eens de oplossing kunnenzijn. Spannend? Ja. Moeilijk? Nee. Je leert het in deze 1,5u durende workshop stap voor stap. Na een korte uitleg ga je zelf aan de slag.

Voorbereiding

Heb je een mobiele telefoon met camera? Of nog een oude video camera? Ook die kun je meenemen. Als je een laptop hebt, zou je die ook kunnen meenemen. Dat is echter niet noodzakelijk. Je kunt je aanmelden voor de workshop via deze link

CV Check

Na de workshop is Lara Leen beschikbaar voor een CV Check.

Waardebepaling achteraf

Het IBC is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. Het is een vrijwilligersinitiatief, maar er zijn wel kosten. Mocht je na je bezoek het IBC een financiële bijdrage willen geven, dan staat er een potje klaar. Je kunt ook bijdragen door een dienst te leveren, zoals een workshop geven of helpen met de organisatie.

LinkedIn Groep

Om makkelijk te kunnen blijven netwerken is er een IBC Houten Linkedin Groep.

Sluit je aan!

Sportief netwerken Iedere dinsdag tussen 9.15-10.30 kun je op het sport- park de Meerpaal sporten onder professionele begeleiding. Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Programma woensdag 26 oktober 2016

09.15 - 09.30 u Inloop
09.30 - 09.40 u Opening
09.40 - 10.10 u Inleiding Workshop
10.10 - 11.30 u Workshop
11.30 - 11.40 u Plenaire afsluiting
11.40 - 12.00 u CV Check / Netwerken

Locatie Sportpark De Meerpaal Groene Hoon 1, 3991 LZ Houten Contact Team IBC Houten E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. F www.facebook.com/inbetweencafehouten M 06 16235706 Landelijke IBC Website