zaterdag, 11 februari 2017 13:06

Vitaal oud(er), hoe doet u dat?

Uitnodiging en informatie over de gespreksbijeenkomst voor inwoners uit Houten tussen 60-75 jaar

Goed ouder worden is voor veel mensen belangrijk. Wat is uw ideaalbeeld van goed oud worden? Wat wilt en kunt u zelf bijdragen om gezond en vitaal te zijn en te blijven?

Wat is er verder nodig om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen en functioneren in uw eigen leefomgeving, met behoud van kwaliteit van leven? Wat verwacht u hierbij van uw zorg- of hulpverleners?

De bijeenkomst

U ontmoet elkaar in een open gesprek, in een groep van ongeveer 8-10 deelnemers in de leeftijd van 60 - 75 jaar. Tijdens het gesprek is er ruimte om stil te staan bij uzelf, uw eigen situatie en behoeften. Door te luisteren naar de ander ontstaat de kans om mee te denken en te leren van elkaars ervaringen. Aan het einde van het gesprek vragen wij om mee te denken over tips voor de professionals. Deze geven wij in een anoniem verslag terug aan de zorg- en welzijnsorganisaties in Houten.

Doet u mee?

Wij nodigen u van harte uit op donderdag 23 februari 2017 van 9.30-11.30 uur.

Graag ontvangen wij uw aanmelding bij voorkeur één week voor de datum van de bijeenkomst. U ontvangt een bevestiging voor deelname. U bereikt ons per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.