vrijdag, 26 januari 2018 13:35

Vacature vrijwilliger spreekuur statushouders

‘van Houten&co’ is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger voor het open spreekuur voor statushouders. Het spreekuur vindt wekelijks plaats op maandag van 13.30 tot 15.30 uur.

Statushouders zijn vluchtelingen die een (tijdelijke) verblijfsvergunning hebben gekregen. De statushouders die in de gemeente Houten komen wonen worden intensief begeleid door ‘van Houten&co’.

Naast de individuele begeleiding kunnen zij voor eenvoudige vragen gebruik maken van het open spreekuur. Als vrijwilliger help je statushouders met zaken als het ordenen van de post, invullen van eenvoudige formulieren en afspraken maken. Affiniteit met de doelgroep alsmede enige administratieve en digitale vaardigheden zijn gewenst. Er is altijd een beroepskracht aanwezig om ondersteuning te bieden.

Het spreekuur vindt plaats in Huis van Houten, Onderdoor 160. Voor meer informatie of aanmelden kan je contact opnemen met Marion Groenewegen of Marion Zwiers, via tel. 030 – 700 1554 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..