woensdag, 11 april 2018 09:18

Koningsdag 2018 komt eraan!

Afgelopen maanden is het Oranjecomité Houten druk bezig geweest met het voorbereiden van Koningsdag 2018. Ook dit jaar is er weer een programma neergezet waarbij alle bewoners van Houten van harte welkom zijn om het feest te komen vieren.

Zo wordt de dag als vanouds geopend met de reveille en het vlag hijsen op het Oude Dorp. Kinderen kunnen terecht op de drie vrijmarkten en op het speelfestijn op het Manifestatieterrein. Voor de volwassenen zijn er op Koningsnacht en Koningsdag feesten georganiseerd, ook op het Manifestatieterrein. Het volledige programma is terug te vinden op de website www.koningsdaginhouten.nl

Vrijwilligers

Om alles mogelijk te maken, heeft Koningsdag vrijwilligers nodig. De zes organisatoren van het Oranjecomité kunnen natuurlijk niet alles zelf. Zo is er onder andere hulp nodig met het bemannen van springkussens, het opruimen na de vrijmarkten en de feesten en het bewaken van verkeersafzettingen. Wil jij helpen om Koningsdag 2018 een succes te maken? Meld je dan aan op de website! Verenigingen die graag een extraatje willen verdienen door zich in te zetten als vrijwilliger, kunnen zich ook aanmelden.

Donateurs

Koningsdag heeft, zoals ieder evenement, ook te maken met kosten. De gemeente werkt op alle fronten mee om Koningsdag mogelijk te maken maar helaas zijn de festiviteiten nog niet kostendekkend. Om alle activiteiten rondom Koningsdag gratis te houden, zijn er donateurs nodig. Onder het motto “Samen maken we Koningsdag” proberen we zo veel mogelijk donateurs bijeen te krijgen om Koningsdag met z’n allen te dragen. Wilt u hierbij helpen? Dat kan al met een bijdrage vanaf € 5,00. Ook hierover is meer informatie te vinden op de website.
Houtense bedrijven die een steentje willen bijdragen kunnen contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Zo kunt u denken aan een logo op een spandoek of op de website.

Als laatste willen we natuurlijk alle inwoners van Houten uitnodigen om op 26 en 27 april Koningsdag te komen vieren want Samen maken we Koningsdag!
www.koningsdaginhouten.nl