maandag, 22 oktober 2018 18:48

Sportgala Houten zoekt bijzondere sportprestaties

Het alweer 8e Sportgala Houten is in aantocht en vanaf heden kunnen (bijzondere) sportprestaties worden aangemeld om in aanmerking te komen voor één van de felbegeerde awards.

Het Sportgala Houten is een feestelijke avond waarbij sporters, verenigingen, vrijwilligers en dit jaar ook scholen in het zonnetje worden gezet en waarbij de bijzondere sportprestaties van Houten geëerd en gewaard worden. Het Sportgala Houten kan geen succes worden zonder de hulp van alle inwoners uit de gemeente Houten in de zoektocht naar deze bijzondere sportprestaties. Helpt u mee?

 Vanaf heden kan er in 4 categorieën worden aangemeld. Zo is de organisatie van het Sportgala Houten op zoek naar Sporters (m/v), Sportploegen, Sporttalenten en Sportvrijwilligers van het Jaar 2018.  Én binnenkort gaat ook de aanmelding voor het ‘beste schoolsportinitiatief’ van start. Op de website www.sportgalahouten.nl zijn de criteria in de verschillende categorieën en het aanmeldformulier te vinden. Aanmelden kan tot halverwege december.

De jury van het Sportgala heeft de belangrijke taak om uit alle aanmeldingen de genomineerden per categorie te bepalen. Uiteindelijk kiest de jury in elke categorie een winnaar. Om ook de Houtense inwoner een stem te geven, zijn we op zoek naar iemand uit Houten die het ziet zitten om in de jury plaats te nemen. Heb jij drie avonden in aanloop naar het Sportgala Houten tijd om deze taak op je te nemen, stuur dan een korte motivatie naar de organisatie van het Sportgala Houten.

De 8e editie van het Sportgala Houten vindt plaats op maandagavond 4 februari 2019 in Theater aan de Slinger. Vanaf medio december gaat de kaartverkoop van start. Het Sportgala Houten is een avondvullend programma, wat bestaat uit een interactief voorprogramma en uitreiking van de Sportprijzen, en wordt georganiseerd door Sportpunt Houten.

Meer weten, nieuwsgierig of wilt u sporters aanmelden? Alle informatie is terug te vinden op www.sportgalahouten.nl.