zondag, 04 november 2018 16:31

Informatie-avond voor energie-enthousiastelingen

Kom dinsdag 13 november om 19.30 uur kennismaken met het nieuwe Houten-brede inwonersinitiatief EnergierijkHouten en de bewoners er achter.

Locatie is Bibliotheek, Houten-centrum, Houten.
Wil je aan de slag met energiebesparing of -opwekking? En vind je het leuk om hierbij ook buren, wijkgenoten of andere Houtenaren op weg te helpen en je kennis te delen? 
EnergieRijk Houten is een initiatief voor en door bewoners, voor heel Houten.  We willen bewoners informeren en ondersteunen in de energietransitie. We komen voort uit reeds bestaande energie-initiatieven in Houten. We gaan binnenkort van start met verschillende activiteiten.

EnergieRijk Houten wil graag een groep van enthousiaste en actieve bewoners vormen die willen mee helpen en bijdragen aan het opzetten en het realiseren van mooie projecten en het adviseren van bewoners. Vind jij het leuk om advies te geven, mensen te enthousiasmeren, avonden te organiseren, online of offline te communiceren, een warmtescan te doen, om aanspreekpunt te zijn in de wijk of nog iets anders? We zoeken én mensen van de inhoud en techniek én mensen die goed zijn in organiseren, communicatie en enthousiasmeren.

Huidige actieve bewoners geven aan dat samen werken aan duurzame energie in de buurt veel voldoening geeft, zorgt voor nieuwe ervaringen en expertise, en je lokale sociale netwerk vergroot.

Wil je bijdragen? Kom dan naar de informatie-avond voor energie-enthousiastelingen.
Graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie onder activiteiten op www.jouwhuisslimmer.nl.Datum: 
Dinsdag 13 november 2018 
Tijd:  19:30 tot 21:30
Locatie: Zaal geel, Bibliotheek, Houten-centrum
Onderdoor 158, Houten