zaterdag, 05 januari 2019 12:32

Nieuw theaterevenement: De WijkExpeditie Houten Zuid

Op 21 september 2019 beleeft Houten een nieuw theaterevenement: de WijkExpeditie. Het evenement biedt een podium aan kunstenaars, theatermakers, musici en historici uit Houten, in een theatervoorstelling door en voor Houtenaren. 

Bezoekers van de theatervoorstelling kunnen op een lichtvoetige manier kennis maken met hun historische woonomgeving en andere Houtenaren ontmoeten.

Als publiek maak je – op de fiets- een ruim twee uur durende tocht langs drie locaties, het publiek is zowel toeschouwer als deelgenoot bij de voorstellingen die op locatie worden gegeven. Ook de route zelf is onderdeel van de voorstelling. De theaterroute start en eindigt in Cultuurcentrum Schoneveld.
De WijkExpeditie is een initiatief van enthousiastelingen uit Houten. De groep bestaat uit kunstminners, historici, kunstenaars en theatermakers die elkaar gevonden hebben rond dit idee.

Vanaf mei 2019 kunnen kaarten gekocht worden, er zijn twee voorstellingen op 21 september en er zijn 200 kaarten beschikbaar.
Voor wie interesse heeft om mee te doen, op welke wijze dan ook, is welkom en kan zich aanmelden bij de organisatie. Er is altijd ruimte voor een goed idee en behoefte aan een extra paar handen in de voorbereiding.

Ook hopen we dat bedrijven en organisaties dit idee zo aansprekend vinden dat zij het initiatief willen sponsoren. In beide gevallen: bel of mail ons!

Of, nog beter, kom naar onze nieuwjaarsbijeenkomst op 18 januari 2019 in Cultuurhuis Schoneveld vanaf 19.30 uur. Dan kunnen we elkaar ontmoeten!