vrijdag, 12 april 2019 14:20

Fiets, voetbal en tafeltennis jij mee?

Cursus&co, onderdeel van ‘van Houten&co’, heeft in samenwerking met Sportpunt Houten en verschillende sportverenigingen een speciaal programma opgesteld om oudere volwassenen te enthousiasmeren om in beweging te komen. Je kunt gratis of tegen een lage prijs kennismaken met een of meerdere sporten.

 In de maand mei bieden SV Houten, WTC en HTTC introductielessen aan.
Op vrijdagochtend kun je mee doen met Walking Football op het sportpark van SV Houten. Walking Football is een vorm van voetbal, waarbij deelnemers niet mogen rennen en het aan komt op samen spelen.

Bij de Wielertoerclub zijn twee mogelijkheden. De groep recreanten binnen WTC Houten rijden op gewone fietsen en op e-bikes. Op vrijdagmiddag wordt er met de groep een lange route (40 km) of korte route (30 km) gefietst.  De groep toerfietsers gaan op pad met de racefiets of mountainbike.  Op dinsdag of donderdagavond wordt er gefietst onder leiding van de toerleider.

Tot slot kun je bij HTTC kennis maken met tafeltennis. De volwassenen spelen op maandag- en vrijdagochtend in de eigen locatie van HTTC. Naast het spelen van tafeltennis is er gelegenheid om een kop koffie of thee te drinken in de kantine.

Op de website van Cursus&co vind je het complete aanbod met informatie over tijden en locatie van de cursussen.
Aanmelden kan op www.vanhoutenenco.nl/activiteiten.
Geen internet? Geen punt! Kom dan naar ‘van Houten&co’, Cursus&co in Het Huis van Houten, Onderdoor 160 (2e etage), bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur, tel. (030) 7001 525.