donderdag, 09 mei 2019 18:22

Doe mee met de Avond4daagse!

Bewegen is gezond. Buitenlucht is gezond. Gezelligheid is gezond. U kunt deze drie combineren door deel te nemen aan de jaarlijkse Avond4daagse in Houten die op 21 mei weer van start gaat.

Daarom een oproep om eens samen met uw collega’s, buren, kaartclubje, sportclub, vriendengroep in te schrijven voor maar € 5,00. Dat is goedkoper dan menig voedingssupplement of vitaminepreparaat. En…u krijgt nog een leuk aandenken ook.
U kunt kiezen uit 5, 10 of 15 kilometer per avond.
Er zijn drie startlocaties vanwaar u kunt vertrekken en waar u ook kunt inschrijven. Dat is in:
• de kantine van korfbalvereniging Victum op de Hefbrug (naast sporthal en zwembad en schuin tegenover Kids Lodge),
• de kantine van de volleybalvereniging Taurus op sportpark de Kruisboog (tegenover Basic Fit, Piazza Sport en Delta Sports)
• de kleuterhal van Openbare Daltonbasisschool De Plantage op de Plantagepolder 1

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om maar één avond mee te wandelen. Dat kan op dinsdag, woensdag of donderdag. Dat kost u dan € 2,00 met een leuke herinnering als aandenken.

Op vrijdag wordt ook weer traditioneel een defilé gehouden langs het gemeentehuis aan het Onderdoor. We vragen alle Houtenaren die niet meewandelen om dan ergens langs de route plaats te nemen om de wandelaars toe te juichen. Enne…blijft u dan ook staan tot de laatste wandelaars zijn gepasseerd?

Meer informatie vindt u op www.avond4daagsehouten.nl