maandag, 09 december 2019 09:39

Informatie over CV-optimalisatie

Op 16 januari 2020 organiseert EnergieRijk Houten een workshop CV-optimalisatie. John Visser (expert) en Karel Frijters (ervaringsdeskundige) geven die avond een introductie op CV-optimalisatie en waterzijdig inregelen voor Houtenaren.

Meer informatie vind je op www.energierijkhouten.nl/workshop-cv-optimalisatie/ Heb je het gevoel dat sommige ruimtes in je huis warm worden terwijl andere te koud blijven? Hoor je rare geluiden uit de verwarmingsbuizen of komt er veel witte rook uit je schoorsteen? Dan zou het wel eens zo kunnen zijn dat de instellingen van je CV-ketel niet kloppen.Je CV-installatie is ooit geïnstalleerd met waarschijnlijk standaard instellingen. Door veranderd gebruik van je huis en bepaalde aanpassingen die zijn gedaan aan de woning, kloppen de instellingen vaak niet meer en kan een nadere inspectie en afstelling van de CV- installatie de moeite waard zijn.

Deze avond vindt plaats in Het Lokaal met inloop vanaf 19.45 en start om 20.00 uur. Het betreft een open activiteit, iedereen is welkom, wel vragen we je om je van tevoren aan te melden zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., meer informatie op www.energierijkhouten.nl

Wanneer: 16 januari 2020
Tijd: 20.00 uur, inloop v.a. 19.45 uur
Waar: Het Lokaal, Houten
Aanmelden: via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.