donderdag, 12 december 2019 19:03

Heeft u al eens gehoord over ‘van Wens&co’?

‘van Wens&co’ helpt zelfstandig wonende, vereenzamende inwoners van de gemeente Houten met het vervullen van een persoonlijke wens. Denk hierbij aan een eenvoudige en eenmalige wensvervulling voor iemand die door fysieke en/of sociale omstandigheden in een isolement dreigt te raken.

Dit kunnen mensen zijn van alle leeftijden. Bovendien hoeft de wens niet op een bepaalde datum plaats te vinden, de vervulling ervan kan het hele jaar door!
U kunt bijvoorbeeld denken aan een kopje koffie drinken, een wandeling in het bos, weer eens met de trein mee of gewoon een autoritje maken.

Kent u iemand die hiervoor in aanmerking komt? Onze ervaring is dat deze mensen erg bescheiden zijn en niet zelf met de vraag komen. Daarom hebben we u nodig, u komt achter de deur bij deze mensen en hoort hun mooie wensen. Misschien wilt u zelf ook wel een wens vervullen.Voor meer informatie kunt u kijken op de site van ‘van Houten&co’ onder het kopje vrijwilligers. U kunt ook direct contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 030-7001500.