dinsdag, 22 september 2020 10:25

Help mee met de opschoonactie Schone Lek !

foto René van den Brandt foto René van den Brandt

Gemeente Houten en Duurzaam Houten willen op zaterdagochtend 3 oktober de oever van de Lek zwerfafval vrij maken. Hierbij hebben we jouw hulp nodig. Zie het als een leuk en nuttig uitje en goed excuus om af te spreken met vrienden/familie.

Het is namelijk een goede activiteit die je buiten en met 1,5 meter afstand van elkaar kan uitvoeren. Daarnaast doe je gelijk iets voor een goed doel: plastic soup in de oceaan te voorkomen. (Dat begint hier!)Gemeente Houten en Duurzaam Houten willen op zaterdagochtend 3 oktober de oever van de Lek zwerfafval vrij maken. Hierbij hebben we jouw hulp nodig. Zie het als een leuk en nuttig uitje en goed excuus om af te spreken met vrienden/familie. Het is namelijk een goede activiteit die je buiten en met 1,5 meter afstand van elkaar kan uitvoeren. Daarnaast doe je gelijk iets voor een goed doel: plastic soup in de oceaan te voorkomen. (Dat begint hier!)

We verzamelen om half 10 bij Fort Honswijk in Tull en ’t Waal. Je wordt ontvangen met lekkere koek en koffie/thee/limonade. We sluiten de actie af met een broodje.

Meld je online aan via https://houten.nl/zwerfafval. Dit kan tot 28 september 2020. Tot dan!