woensdag, 23 september 2020 07:57

Kan jouw buurt wel wat pit gebruiken?

Kern met Pit laat buurtprojecten groeien en bloeien Van moestuinen en dorpsfeesten, tot aan wijkpleinen en theatervoorstellingen; Kern met Pit ondersteunt mensen met dromen voor hun buurt met gratis kennis, advies en een groot netwerk.

Is het idee binnen een jaar uitgevoerd? Dan krijgen de buurtbewoners 1000 euro voor hun initiatief én maken ze kans op de Gouden Pit ter waarde van 3000 euro. 

De inschrijving voor Kern met Pit 2021 is nu geopend!

Sinds de start van Kern met Pit, 42 jaar geleden, zijn al ruim 5000 lokale buurtprojecten gestart, opgebloeid en verankerd in de maatschappij. Kern met Pit stimuleert de betrokkenheid van burgers door ze te voorzien van informatie, praktische workshops en de begeleiding van vrijwillige adviseurs. Zo krijgen dromen steeds meer vorm en is realisatie binnen één jaar mogelijk.

Heb jij ook een goed idee? Kan jouw buurt wel wat pit gebruiken? Dan is het tijd voor actie! Schrijf je in voor Kern met Pit 2021. Het aanmelden van projecten kan tot en met 31 oktober via www.kernmetpit.nl.  Kern met Pit is er voor iedereen met een goed idee voor zijn buurt.

Provincie Utrecht is partner van Kern met Pit. Door deze samenwerking kunnen in de provincie Utrecht nog meer burgerinitiatieven deelnemen aan Kern met Pit en zo gebruikmaken van de coaching, kennis en het netwerk van KNHM én provincie Utrecht.