zondag, 11 oktober 2020 20:02

Help mee het aangepast sporten in Houten te verbeteren

Team Sportservice provincie Utrecht doet samen met de gemeente Houten en de buurtsportcoaches van Sportpunt Houten onderzoek naar de sportdeelname en behoeften van mensen met een beperking. Er wordt gezocht naar zoveel mogelijk mensen met een beperking en/of chronische aandoening die een vragenlijst willen invullen. 

De sportdeelname van mensen met een beperking blijft helaas nog steeds achter ten opzichte van het landelijk gemiddelde. Door middel van dit onderzoek willen de eerder genoemde organisaties de sportdeelname onder mensen met een beperking verhogen. Iedereen zou namelijk de positieve effecten van sporten en bewegen moeten kunnen ervaren.

Het onderzoek bestaat uit een online vragenlijst die te vinden is op *Hardcopy krant:  www.unieksporten.nl, selecteer gemeente Houten en lees nieuwsbericht “vragenlijst aangepast sporten” (met of zonder QR-code) Online krant: https://www.unieksporten.nl/actueel/nieuws/12362/help-mee-het-aangepast-sporten-te-verbeteren

Team Sportservice zet zich samen met lokale buurtsportcoaches in uw gemeente in om ieder mens maximaal te laten profiteren van de positieve effecten van sport en bewegen. Om alvast meer te weten te komen over wat er mogelijk is op het gebied van aangepast sporten en bewegen in de gemeente Houten, kan contact worden opgenomen met de lokale buurtsportcoaches. Dit zijn Robin Bergmans (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Ilse Teune (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) van Sportpunt Houten.
Via de website www.unieksporten.nl en de geselecteerde gemeente is ook meer informatie te vinden.