zaterdag, 15 februari 2014 09:10

Klusteam zoekt coördinator

Een omgeving creëren waarin mensen weer mee kunnen doen; dat is het doel van het klusteam Noordoost!
Het klusteam Noordoost houdt zich bezig met klussen in wijkwerkplaats De Meerkoet en in- en om de basis- en peuterscholen in de wijk. Schoolpleinen worden wekelijks onderhouden en er worden klussen gedaan in de school. Daarbij valt te denken aan technische klussen zoals het ophangen van een rail of plank, het vervangen van verlichting. Ook zijn er wekelijks terugkerende klussen in bijvoorbeeld een handenarbeidlokaal of in het beheer van De Meerkoet.
We richten ons op mensen die het, om wat voor reden dan ook moeilijk vinden weer mee te doen en zich willen ontwikkelen. Het team bestaat geheel uit vrijwilligers; mensen die graag willen meedoen, begeleiders en een coördinator. Op korte termijn zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwillige coördinator M/V. Als coördinator ben je, samen met de begeleiders, verantwoordelijk voor de gang van zaken binnen het klusteam en het beheer van de materialen. J
e inventariseert de klussen bij de verschillende scholen, maakt afspraken en vertaalt deze naar de deelnemers. Het motiveren en aansturen van vrijwilligers behoort ook tot de taken van de coördinator. We vinden het belangrijk dat de coördinator praktisch ingesteld is, inzicht heeft in de uitvoering van kluswerkzaamheden en bereid is om zelf ook mee aan de slag te gaan. Het klusteam krijgt ondersteuning van een beroepskracht van 'van Houten&co'.
Herken jij je in dit profiel ? Ben je de praktische duizendpoot die wij zoeken? Voor vragen, informatie of aanmelding kun je terecht bij Annekee Bosveld, opbouwwerker bij 'van Houten&co'. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon: 030-7001562.