maandag, 03 maart 2014 13:20

Vrijwilliger VVV, iets voor jou?

Draag jij Houten en het buitengebied een warm hart toe? Vind je het leuk om bezoekers en inwoners enthousiast te maken over recreatie-mogelijkheden? Dan is vrijwilliger voor VVV Houten iets voor jou!

VVV Houten heeft afgelopen jaar een complete make-over ondergaan. Houten beschikt nu over een moderne winkel op het Rond met een gevarieerd assortiment boeken/kaarten/routes, cadeauartikelen van Reinaerde en overheerlijke streekproducten. Het team is op zoek naar versterking.

Jouw kwaliteiten

Lijkt het je leuk om bezoekers en inwoners enthousiast te maken over de verrassende mogelijkheden die Houten en de Kromme Rijnstreek bieden? Kun je goed met mensen overweg en vind je het leuk om klanten te adviseren? Heb je ervaring met het werken op een computer (e-mail, internet)? Heb je een dag per week of twee dagdelen per week tijd ?

Kom langs

Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom  langs en laat je informeren of neem contact op! VVV Houten, Onderdoor 80, 06 14118577, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Read more https://www.houten.nl/nieuws/bekijk/artikel/vrijwilliger-vvv-iets-voor-jou/