zaterdag, 15 maart 2014 21:35

Houtense Helden in voormalig politieburo

Houtense Helden in voormalig politieburo Foto: Hans Geerlings

De Houtense Helden hebben inmiddels hun intrek genomen in het voormalige politieburo. Op de plek waar vroeger de agenten hun werk deden en arrestanten opgesloten zaten, hebben kunstenaars en ondernemers hun intrek genomen. Hierdoor is er een broeinest van creativiteit en ondernemerschap ontstaan.

Alhoewel de officiële opening nog moet volgen kon men tijdens de preview al een indruk krijgen van wie er zijn intrek in het pand heeft genomen.
Zo zijn er o.a. kunstenaars, een sieradenmaakster, coaches, mensen die levensverhalen opschrijven etc. in het voormalig politieburo te vinden, en die zitten niet alleen in de vroegere kantoorruimten, maar ook in de voormalige celruimten hebben hebben enkele ondernemers hun nieuwe werkplek gevonden. Ook voor singer/songwriters is er de mogelijkheid om zich verder te kunnen ontplooien.

© Hans Geerlings_Houtense Helden01.jpg© Hans Geerlings_Houtense Helden02.jpg© Hans Geerlings_Houtense Helden03.jpg© Hans Geerlings_Houtense Helden04.jpg© Hans Geerlings_Houtense Helden06.jpg© Hans Geerlings_Houtense Helden07.jpg© Hans Geerlings_Houtense Helden08.jpg© Hans Geerlings_Houtense Helden09.jpg© Hans Geerlings_Houtense Helden10.jpg© Hans Geerlings_Houtense Helden11.jpg