vrijdag, 18 april 2014 17:50

Op zoek naar nieuwe begeleiders voor de ‘Uitstapgroep’

Welzijnsorganisatie 'van Houten&co' is er voor alle inwoners van Houten, dus ook voor mensen met een licht verstandelijke beperking. 'van Houten&co' organiseert, met inzet van enthousiaste vrijwilligers, gezellige en leuke activiteiten voor mensen met en zonder een verstandelijke beperking in (de omgeving van) Houten. Bent u op zoek naar een actieve en gezellige plek waar u zich vrijwillig kunt inzetten?
We zijn op zoek naar nieuwe begeleiders voor de ‘Uitstapgroep’. Dat is een vaste groep mensen met een licht verstandelijke beperking die er een keer per maand op zaterdagmiddag op uit trekt. De groep en de begeleiders bedenken samen het programma. De uitstapjes leveren verrassende activiteiten en ontmoetingen op en zorgen ervoor dat de deelnemers midden in de samenleving staan.
Plezier, contact en gezelligheid staan centraal. Als vaste begeleider zorgt u er voor dat alles goed geregeld is en iedereen voldoende aandacht krijgt. Bent u degene die de uitstapgroep voor mensen met een beperking in de toekomst wil begeleiden? Kom eens kennismaken met de groep en loop mee met ervaren begeleiders. De ‘Uitstapgroep’ wordt altijd begeleid door 2 of 3 vrijwilligers.
Welzijnsorganisatie 'van Houten&co' vindt het belangrijk om vrijwilligers goede ondersteuning te bieden, zodat zij met veel plezier het vrijwilligerswerk kunnen doen. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Corrie Bransen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 030-7001516.