vrijdag, 18 april 2014 17:59

Seizoenbrochure 2014-2015 binnenkort uit!

De brochure van Theater Aan de Slinger met de programmering voor het komende seizoen wordt binnenkort verspreid. De volgende data zijn goed om te weten: Verspreiding brochure De brochure wordt geadresseerd verstuurd naar een ruime selectie van bezoekers van het theater, en uiterlijk 3 mei bezorgd.
Vanaf 3 mei is de brochure ook bij diverse openbare locaties gratis af te halen (tijdens hun openingstijden), bijvoorbeeld bij de vier verkooppunten in Houten. Ook is het mogelijk een brochure aan te vragen.
Meer informatie is te vinden op www.theateraandeslinger.nl Vriendenvoorverkoop Woensdag 14 mei om 12.00 uur start de Vriendenvoorverkoop, exclusief voor Vrienden van Theater Aan de Slinger.

De voorverkoop eindigt woensdag 21 mei om 12.00 uur. Direct hierna volgt de losse kaartverkoop voor iedereen. Alle beschikbare kaarten gaan vanaf de Vriendenvoorverkoop in de verkoop, uitverkocht is uitverkocht. Wie ook Vriend wil worden en gebruik wil maken van de Vriendenvoorverkoop, kan het aanmeldformulier downloaden op de website of aanvragen via 030 - 63 51 024. Losse kaartverkoop Woensdag 21 mei om 12.00 uur start de losse kaartverkoop.
Vanaf dat moment kan iedereen kaarten kopen. Bij de verkooppunten Bibliotheek Lek & IJssel, boekhandel Wijs en The Read Shop kan men voor kaarten voor volgend seizoen, voor zover nog beschikbaar, terecht vanaf maandag 1 september. Voor de films en voorstellingen tot de zomervakantie kan men natuurlijk wel gewoon terecht bij de verkooppunten