zaterdag, 26 april 2014 08:53

Audities Voorbereidingsklassen Stardance Studio’s

Audities Voorbereidingsklassen Stardance Studio’s Foto: Paul Heijmink

Zondag 1 juni a.s. is het weer zover: de audities voor de Voorbereidingsklassen (VBK) worden afgenomen in de studio’s van Stardance. Deze speciale klassen kunnen worden gezien als een vooropleidingstraject naar een dans- of musicalvakopleiding.

In de VBK wordt veel aandacht besteed aan dans maar ook zang, musical en acteren komen aan bod. Leerlingen die worden toegelaten volgen naast minimaal drie lessen doordeweeks een speciaal voor hun samengesteld programma op de zondag. Op die zondagen komen sowieso klassiek ballet en moderne dans aan de orde en het middagprogramma varieert van musical tot de nieuwste stijlen op dansgebied. Leerlingen krijgen daarnaast voldoende ruimte om podiumervaring op te doen. Ook gaat er aandacht uit naar presentatie, voorbereiding op auditie en een gezond lijf hebben en houden. Een aantal keren per jaar bezoeken de leerlingen gezamenlijk een vakopleiding waar vaak een speciaal programma voor ze is gemaakt.
We werken nauw samen met een aantal opleidingen. Vanaf het begin van de VBK (2006) doen leerlingen met succes audities en zien we meerderen van hen terug in het vak hetzij als uitvoerend artiest hetzij als docent of anders gerelateerd. Kortom, ben je 13 jaar of ouder en wil je van dans- of musical je vak maken? Meld je dan aan voor de audities en ontdek en ontwikkel in de VBK je talent. Meer weten over de Voorbereidingsklassen? Ga dan naar de speciale VBK-pagina op onze website, hier vind je ook het aanmeldformulier. Zit je nog op de basisschool en kun je niet wachten tot je oud genoeg bent dan hebben wij diverse andere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld de Jong Talentklas (JTK). Bij de JTK bieden we basisschoolleerlingen de mogelijkheid om hun talenten te verkennen en te ontwikkelen.
De JTK draagt ook bij aan een soepeler overgang naar de VBK. Meer weten over de JTK? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..