zondag, 06 juli 2014 10:41

Kleine wensen van en voor ouderen

Ook dit jaar is de werkgroep Nationale Ouderendag Houten begonnen met de organisatie van kleine wensen van en voor oudere mensen. Dit jaar vindt de Nationale Ouderendag Houten plaats op vrijdag 3 oktober 2014.

De Nationale Ouderendag is dé dag om kleine wensen van zelfstandig wonende ouderen in vervulling te laten gaan. Denk hierbij aan wensen die oudere mensen om diverse redenen zelf niet meer kunnen doen. Zoals een kopje koffie drinken, een wandeling maken of samen een autoritje maken. Of een dagje naar het strand, een bezoek aan een museum of gaan kijken in de vroegere woonplaats.

De eerste wensen zijn al ingediend. Het spreekt voor zich dat we graag zoveel mogelijk wensen willen vervullen. Daarom onze oproep aan u: heeft u uw wens nog niet ingestuurd, wilt u dit dan zo snel mogelijk doen?

Misschien kent u iemand in uw omgeving die zich weleens alleen voelt en waarvan u denkt dat hij of zij een verzetje kan gebruiken. Dan kunt u een kaart afhalen bij Centrum Markant, Het kant 199 in Houten. Of vul uw wens in via onze website houten.nationaleouderendag.nlen vul uw gegevens in.

Op deze website kunnen ook wensvervullers zich aanmelden, want die hebben we natuurlijk ook hard nodig! We houden u op de hoogte van de eerste wensen, zodat u als vrijwilliger kunt aangeven of u wilt helpen een wens in vervulling te laten gaan.

Heeft u vragen of opmerkingen? Bel dan naar Centrum Markant op telefoon (030) 700 15 15 of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De Nationale Ouderendag Houten is een initiatief van Zorgspectrum en ‘van Houten&co’, ondernemend in welzijn.