zaterdag, 28 juni 2014 09:05

Ook Vrijwilligerswerk in de zomervakantie!

In de zomervakantie worden bij uitstek veel festivals en evenementen georganiseerd. Met dank aan de vele vrijwilligers die hierbij hun enthousiasme inzetten.
Voor een aantal evenementen zoeken we nog vrijwilligers, zoals bijvoorbeeld Het Stadsstrand op het Rond in Houten.

Van 26 juni t/m 30 juli zoeken we mensen voor verschillende werkzaamheden om het stadsstrand opnieuw tot een succes te maken. Ook voor Loeren bij de boeren op zondag 6 juli zoeken we nog een paar vrijwilligers.

Loeren bij de boeren is een cultureel evenement met muziek, theater, dans en nog veel meer optredens. Dan het Kidsfestijn Oude Dorp dat op 6 juli tussen 12.00 en 17.00 uur bol staat van activiteiten voor kinderen met luchtkussens en heuse stormbanen. Dit evenement wordt aangeboden door de winkeliersvereniging Oude Dorp. En als laatste de Stichting Dierenhulp zonder grenzen.

Deze stichting zoekt niet alleen mensen voor het organiseren van verschillende activiteiten en evenementen, maar ook voor de opvang van dieren. Daarnaast zijn er nog vele handen nodig voor onder meer Amnesty, Welzijn, Zorg, Groen, etc. Nog meer leuke vrijwilligersvacatures treft u aan op de website van de Vrijwilligerscentrale: www.vrijwilligershouten.nl.  U kunt ook bellen met Margreet Rijgersberg op telefoon (030) 700 15 22.