vrijdag, 22 augustus 2014 00:00

Inschrijving ‘Ik Wil In Een Band’!

Schrijf je nu in voor ‘Ik Wil In Een Band’!

‘Ik Wil In Een Band’ is een project van vier maanden, voor Houtense jongeren die een instrument bespelen en het leuk vinden om dit samen te gaan doen met anderen, in een band. Het project wordt georganiseerd door ‘van Houten&co’ en vindt plaats in jongerencentrum Enter.
Dat het project in de smaak valt bij de Houtense jeugd is de afgelopen jaren gebleken; Maar liefst zes edities hebben er al plaatsgevonden. En we gaan door! De zevende editie start vrijdag 12 september 2014.
Dit project bestaat uit wekelijkse workshops in de repetitieruimte van Enter, elke vrijdagavond t/m januari 2015.

Na inventarisatie van het aantal deelnemers worden er bandjes gevormd die met elkaar toewerken naar een optreden op het podium in jongerencentrum Enter, op zaterdag 24 januari 2015. De workshops duren 1 uur per band, per week en worden gegeven door Jan Anton van der Graaf, een ervaren muzikant uit Houten met 15 jaar bandervaring. Alle aspecten van in een bandje spelen en optreden komen aan bod. Het is vooral geen muziekles, maar op een leuke manier muziek maken met elkaar, waarbij de deelnemers zelf het proces bepalen.

Jongeren tussen 13 en 23 jaar uit de gemeente Houten kunnen zich vanaf nu weer inschrijven voor de komende editie. We vragen minimaal 2 jaar ervaring in het bespelen van een instrument. Inschrijven kan door een e-mail met gegevens te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We vragen een eigen bijdrage van 10 euro voor deelname aan het gehele project. Daarnaast is de aanschaf van gehoorbeschermers verplicht.
Meer informatie is te vinden op www.jonginhouten.nl.