donderdag, 04 september 2014 00:00

SHINE het nieuwe schooljaar in!

In de eerste week van september starten de lessen bij SHINE weer. SHINE is een jongerencentrum voor podiumkunsten die deelnemers enthousiasmeert om het onderste uit de kan te halen. SHINE creëert een aanstekelijke, positieve en energieke sfeer waarin iedereen welkom is en waar iedereen zich welkom voelt.

Hou je van zingen, dansen of theater? Kom dan een gratis proefles volgen. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere lessen te volgen. Je kunt kiezen uit, modern, hiphop, dancehall, zang, theater. De hiphop lessen van dit seizoen zullen gegeven worden door Tushar Changoer, een talentvolle danser en een aanstormende choreograaf. SHINE staat op zaterdag 6 september op de activiteitenmarkt in Houten, om alle lessen uitgebreid toe te lichten.

Ook dit jaar maakt SHINE weer een grote voorstelling in Theater Aan de Slinger op 19 en 20 juni. Wil jij er zeker van zijn dat ook jij op dat podium staat te SHINEN ? Kom een les meedoen, en vul SHINE aan met jou talent.

Kom ook eens binnenlopen op Cola Time, om wat te drinken en te kletsen. Elke woensdag van 17.00 - 18.00 uur in het Oude Politiebureau, de Slinger 2.

Check www.shine-houten.nl  voor tijden. De lessen kosten €220 per jaar -SHINE live life to the fullest-