maandag, 15 september 2014 00:00

Voorbereidingen voor IJsbaan gestart

Het Rond maakt zich, geïnspireerd door het grote succes van vorig jaar, al weer op voor een nieuwe editie van het Winterplein Het Rond ( incl. ijsbaan). Het Winterplein zal in december 2014 en januari 2015 te bezoeken zijn.

Om de IJsbaan tot een succes te maken, zijn we op zoek naar betrokken Houtenaren die het leuk vinden om mee te helpen. Deze vrijwilligers kunnen ons helpen als bijvoorbeeld ijsmeester, baliemedewerker voor de uitgifte en ontvangst van de schaatsen, toezichthouder op de baan en horecamedewerker voor het verkopen van ‘koek en zopie’. Zin om mee te doen? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook zijn we nog op zoek naar sponsors, die ons willen steunen om het evenement financieel mogelijk te maken. Wilt u de IJsbaan steunen en uw bedrijf onder de aandacht brengen in Houten? We horen het graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het Rond kijkt uit naar een druk en gezellig Winterplein!