zaterdag, 10 januari 2015 09:44

Nominaties Sportgala 2014 bekend. Stem nu op je favoriet!

Op maandag 2 februari 2015 vindt het Sportgala 2014 plaats in het Theater Aan de Slinger. Tijdens deze avond worden de prijzen uitgereikt aan sporters, die in het jaar 2014 een bijzondere prestatie hebben behaald. We kennen prijzen voor de Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Vrijwilliger en Sportfoto.

In samenwerking met Onze Lieve Vrouwe Broederschap wordt de Sporttalentprijs uitgereikt. Dit jaar kunnen sportverenigingen in aanmerking komen voor de prijs van Inspirerend Sportinitiatief en zijn we op zoek naar succesvolle en geslaagde projecten of activiteiten. Daarnaast stelt Rotary Castellum een stimuleringsprijs beschikbaar voor initiatieven op het gebied van Special Sports.

Afgelopen week heeft de jury van het Sportgala Houten de nominaties bekend gemaakt. Er zijn twee of drie genomineerden in verschillende categorie├źn sportprijzen. Tijdens het Sportgala op 2 februari 2015 worden de winnaars bekend gemaakt. Kijk op de website van het Sportgala Houten voor informatie over de genomineerden en breng daar een stem uit op uw favoriet.