maandag, 09 februari 2015 16:37

Verhalenproject over vrijheid

In samenwerking met de Bibliotheek Houten organiseert het 4 en 5 mei Comité Houten van 1 februari t/m/ 31 maart 2015 een Verhalenproject over Vrijheid.

Inwoners van Houten (alle leeftijden) kunnen meedoen door een verhaal van max. 200 woorden te schrijven over Vrijheid. We noemen een aantal invalshoeken van waaruit het verhaal kan worden geschreven:

  • Wat betekent Vrijheid voor jou?
  • Hoe ervaar je Vrijheid in je beroep, je dagelijks leven etc. en hoe ga je daarmee om?
  • Een bijzondere ervaring met Vrijheid.

Dit jaar vieren we 70 jaar bevrijding en het zou prachtig zijn als er 70 verhalen worden geschreven. De eerste 10 zijn er al, en die kun je lezen in de Bibliotheek. Ze zitten in mapjes met het logo en tekst Verhalenproject over Vrijheid.

Doe mee en mail je verhaal naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of lever hem in bij de Bibliotheek, Houten Centrum. Daar staat een speciale box met het logo van Vrijheidsjaar Houten erop. Graag je naam en e-mailadres er bij schrijven, tenzij je er bezwaar tegen hebt.

Vrijheidsjaar Houten

Nieuwsgierig? Vrijheidsjaar Houten is bereikbaar via diverse kanalen. Heb je behoefte aan meer informatie, dan kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Volg ons ook op Twitter: @vrijheidhouten en op Facebook: Vrijheidsjaar Houten.