zaterdag, 11 april 2015 13:17

Welkom in de Huiskamer in Centrum Markant

Op dinsdagochtend is onlangs een nieuwe groep gestart met wekelijkse bijeenkomsten in de Huiskamer: er is nog plaats voor nieuwe deelnemers. U bent van harte welkom van 10.00 - 13.00 uur!

Voor zelfstandig wonende ouderen die behoefte hebben aan contact, gezelschap, activiteiten en ontmoeting biedt Van Houten&co, wekelijks De Huiskamer. Het is ook geschikt voor ouderen die geen indicatie (meer) krijgen voor reguliere dagopvang, maar het fijn vinden om in gezelschap van anderen te zijn en samen iets te doen. De Huiskamer wordt begeleid door zeer gemotiveerde vrijwilligers van Van Houten&co. Zij zorgen samen met de deelnemers dat het wekelijks een gezellige ontmoetingsochtend is. De Huiskamer kan een aanvulling zijn op ondersteuning die thuis wordt geboden en kan eventueel ook de mantelzorger ontlasten. De deelnemers dienen zelf vervoer van en naar Centrum Markant te regelen, niet afhankelijk te zijn van professionele hulp bij persoonlijke verzorging en geen zware beperking te hebben. Wat wordt geboden? Gezelschap, een luisterend oor, gezelschapspellen, creatieve activiteiten en af en toe excursies/uitjes.
De eigen bijdrage is €5,00 incl. koffie/thee, lunch en programma. De Huiskamer vindt plaats in Centrum Markant, Het Kant 199, 3995 GZ Houten. Wilt u meer weten of u aanmelden? Neem contact op met de Consulent Welzijn van Van Houten&co via tel: 030-7001500 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De Consulent Welzijn komt bij u thuis voor een kennismakingsgesprek, waarna u een kijkje kunt nemen bij de huiskamergroep.