dinsdag, 14 april 2015 19:28

Cultuurkenniscafé - Anjercollecteweek

Ook voor Houten kan de Anjercollecteweek veel betekenen! We kunnen deze gemeente financieel beter op de culturele kaart zetten. Daarom nodigen we ook uw vereniging uit om mee te doen. U kunt zelf geld collecteren voor uw vereniging én de cultuur in uw gemeente steunen.

De Anjercollecteweek loopt van 31 mei t/m 6 juni.
Deelnemen heeft alleen maar voordelen; wist u bijvoorbeeld dat:

  • uw vereniging van de eigen collecteopbrengst éénderde deel zelf mag houden en vrij mag besteden?
  • het overige (tweederde) deel — plus een bijdrage uit het landelijke budget naar het Cultuurfonds Houten gaat?
  • iedereen die u kent (buurvrouw, familie, vrienden) voor uw vereniging mag collecteren? Dit is niet beperkt tot alleen de eigen leden!
  • de Anjeractie er al bijna 70 jaar voor u en van u is: collecteren is eigenlijk ‘live’ crowdfunding!

Behalve het ophalen van de collectebus en natuurlijk het collecteren voor uw vereniging hoeft u niets te doen. Alles wordt geregeld door de projectcoördinator van deze Anjercollecte. Dus schroom niet en meld u aan! Aanmelden kan vóór woensdag 29 april via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor verdere vragen kunt u bellen met projectcoördinator Suzanne Seijger-Smallenburg: 06-4897 1330.

Op maandag 20 april start het cultuurcafé om 20:30 in de foyer van Theater Aan de Slinger. Tijdens deze avond vertelt onder andere Kees van Dalen, onze wethouder van cultuur, u over de mogelijkheden en kunt u al uw vragen stellen. Ook voor dit cultuurkenniscafé kunt u zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.