woensdag, 17 juni 2015 16:48

Loop mee in het team "I Run 4 kids" Dam tot Damloop

Stichting Proniños zoekt lopers voor de speciale editie van de Dam tot Damloop in het weekend van 19 en 20 september. De bedoeling is dat de lopers door hun deelname sponsorgeld bijeenbrengen, dat ten goede komt aan de projecten van de stichting.

Stichting Proniños wil kinderen in ontwikkelingslanden de mogelijkheid bieden extra scholing te krijgen waardoor zij zichzelf beter kunnen ontwikkelen en zij zich bewust worden van het belang van scholing voor hun toekomst. Voor deze projecten zoeken ze sponsors en werven ze fondsen voor het aanschaffen van lesmateriaal, het trainen van plaatselijke leraren en het betalen van hun salaris. Er mag geen geld aan overhead worden uitgegeven, wat alleen mogelijk is door een belangenloze inzet van alle betrokkenen. Proniños zal volledige inzage geven in de besteding van de gelden van ieder die hen een warm hart heeft toegedragen. Ze houden de lijnen graag kort en transparant!

Ook dit jaar doet Proniños weer mee met de Dam tot Damloop 2015. Vorig jaar was een succes en dit jaar willen we er met 50 lopers een nog groter succes van maken! Wil je een bijdrage leveren aan sociale en financiële educatie voor kinderen in ontwikkelingslanden en je hiervoor sportief inzetten? Meld je dan aan voor het goede doelenteam van Proniños: I Run 4 Kids!
Op dit moment zoeken we nog 7 lopers voor de 5EM avondrun en 19 lopers voor de 10EM. Sluit jij je aan?

We dagen iedere deelnemer uit voor tenminste € 259,- aan sponsors te vinden. Dit bedrag staat symbool voor 10 kinderen die 1 jaar lang aanvullend geschoold kunnen worden.
Doe je mee? Of weet je mensen in jouw kennissenkring of netwerk? Ook kun je sponsoren met je bedrijf! Neem gerust contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., we helpen je graag verder.

De afstanden die gelopen worden zijn: op zaterdagavond 19 september de 5EM (8 km) en op zondag 20 september de 10EM (16 km).

https://www.pifworld.com/en/projects/DamtotDamloop2015Run4Kids/773/blog/13754