zaterdag, 24 oktober 2015 17:43

Jurylid gezocht voor Sportgala Houten 2015

Sportpunt Houten zal voor de vijfde keer het Sportgala Houten 2015 organiseren. De eerste aanmeldingen zijn binnen en jij kan bepalen wie er met de prijs vandoor gaat. Want Sportgala Houten zoekt een inwoner van Houten, die het jurypanel komt versterken.

De jury van het Sportgala heeft de belangrijke taak om uit alle aanmeldingen de genomineerden per categorie te bepalen. Nadat de genomineerden bekend zijn gemaakt zal het publiek gevraagd worden om op hun favoriet te stemmen. Uiteindelijk worden de stemmen van het publiek samengevoegd met het besluit van de jury om te bepalen wie de awards zullen ontvangen. De jury bestond afgelopen jaren uit vijf personen vanuit de verschillende werkvelden. Zo zijn er twee mensen vanuit de politiek vertegenwoordigd, één persoon vanuit welzijn, één vanuit de sport en er is een afvaardiging vanuit Onze Lieve Vrouwe Broederschap. Speciaal voor deze editie zijn we op zoek naar een jurylid die de Houtense bevolking zal vertegenwoordigen. De jury komt in totaal 3 avonden bij elkaar en uiteraard worden de juryleden uitgenodigd om bij het Sportgala aanwezig te zijn.

Lijkt het jouw leuk om mee te lezen met alle aanmeldingen en te bepalen wie dit jaar de winnaars worden van het Sportgala? Stuur dan een mail naar Annemarie van Deelen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en wordt jurylid voor Sportgala Houten 2015!