woensdag, 20 april 2016 07:37

Samen er op uit?

Samen er op uit? Samen er op uit?

Een uitstapje maken of iets bezichtigen of bowlen met een vaste groep is veel leuker dan alleen. Heb je een (licht) verstandelijk beperking en vind je het leuk om met anderen 1x per maand op stap te gaan? Meld je dan aan voor de uitstapgroep!

'van Houten&co' organiseert al jaren 1x per maand met veel plezier verschillende uitjes voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking. Er zijn twee groepen die allerlei verschillende uitstapjes maken. Dit kan zijn bowlen, picknicken in de boomgaard, de bioscoop of een keer naar een pretpark.

 

Omdat dit zo'n succes is gaan wij een nieuwe groep opstarten speciaal voor jongeren tussen ongeveer 20 en 35 jaar. De kosten zijn €10,- per maand en vinden plaats op een zaterdagmiddag tussen 13 en 16 uur.
Omdat we een nieuwe groep starten is er ook weer plek in de andere groepen. Iedereen die het leuk vind om 1x per maand samen met anderen iets leuks te ondernemen kan contact opnemen met Corrie Bransen.

Voor de nieuwe groep zullen wij 25 april om 19.00 uur bij JOINN aan het Onderdoor 5 in Houten samen wat gaan drinken om kennis te maken en met elkaar plannen te maken voor de komende tijd.

Heb je interesse meld je dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 030-7001511 of 030-7001500.