zondag, 15 december 2019 18:21

Vacatures Raad van Toezicht

Op 10 december jl. heeft het college van B&W van de gemeente Houten besloten om de stichting Fort Honswijk op te richten. Daarbij is het de bedoeling dat deze stichting vanaf 1 april 2020 Fort Honswijk voor 30 jaar van de gemeente Houten in erfpacht krijgt.

De stichting wordt verantwoordelijk voor de herontwikkeling en exploitatie van het rijksmonumentale terrein en de daarop aanwezige gebouwen. Het speelveld hiervoor is vastgelegd in het op 29 oktober 2019 door de gemeenteraad vastgestelde Ontwikkelkader Fort Honswijk. Voor de Raad van Toezicht is tevens een profielschets vastgesteld.

Graag komt de gemeente Houten in contact met gekwalificeerde personen die zich herkennen in de bijgevoegde Profielschets en zich kandidaat willen stellen voor een positie in de Raad van Toezicht van dit icoon van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Kandidaten kunnen zich tot 31 januari 2020 melden bij de projectmanager van Fort Honswijk, de heer L.F. Boonstoppel, via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hij is ook beschikbaar om eventueel aanvullende informatie te verstrekken. U kunt hem daarvoor telefonisch benaderen via het nummer 06-33043338. Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet.

Profielschets Raad van Toezicht Fort Honswijk

Ontwikkelkader Fort Honswijk

Bijlage B –  Controleberekening financiele haalbaarbeid.

Bijlage C – Ruimtelijk kwaliteitskader Fort Honswijk

Deel dit