zondag, 19 april 2020 15:14

Houtenaren gaan massaal de digitale dansvloer op

De eerste editie van Heel Houten Danst bleek een groot succesnummer te zijn. Meer dan duizend Houtense huiskamers dansten mee onder begeleiding van de beats van DJ Sound Surreal en de magistrale moves van Stardance.

Via de website en social media van Omroep Houten kon er meegekeken worden. Honderden Houtenaren dansten ook mee in een speciale ‘Zoom’ groep, die achter de danseressen van Stardance op een groot scherm zichtbaar was. Zo werd er één grote Houtense dansvloer gecreëerd.

De initiatiefnemers Stardance, DJ Sound Surreal en Omroep Houten kijken enthousiast terug op de avond. Arthur Vierboom vertelt, ‘Het begon met een klein idee om Houtenaren te laten dansen op Houten FM. Eerst was het plan om alleen een discobal op te hangen in de studio, maar langzaamaan werd de invulling van de avond steeds groter en gekker. Natuurlijk binnen de kaders van de anderhalve meter-samenleving.’Op het grote scherm achter de danseressen deden velen Houtenaren mee via Zoom en lieten ze hun mooiste danspasjes zien, één grote digitale dansvloer.

Hoofdredacteur Gerard Hurkmans, ‘Prachtig om te zien hoe we als lokale omroep in deze crisistijd Houtenaren met elkaar kunnen verbinden. Het enthousiasme en de inzet van Stardance, DJ Sound Surreal was overweldigend. Samen hebben we Houten laten swingen! Dit smaak naar meer’, besluit de hoofdredacteur van Omroep Houten.

Naast Heel Houten Danst zet Omroep Houten de komende tijd iedere zaterdagavond een Houtense artiest in de spotlight in het thuistheater. Deze optredens zijn te zien via de Facebookpagina van Omroep Houten.

Heel Houten Danst .jpgHeel Houten Danst 1.JPGHeel Houten Danst 2.JPG