donderdag, 28 maart 2013 09:59

Houten Dragons kiest voor Glow-Ball

We balen er allemaal van; die vroeg invallende duisternis waardoor we s'avonds niet meer in staat zijn om een balletje te gooien op het veld.

De gevolgen zijn groot, alle teams moeten voor het invallen van de duisternis de training gevolgd hebben met als resultaat een overbevolkt trainingsveld waarin het soms vechten is om de vierkante meter. Voor een groot deel van de senioren is het probleem soms nog groter omdat ze laat van het werk komen en pas het veld kunnen betreden als de schemer al begonnen is.

Aanleg van verlichting is uiteraard de beste oplossing maar is dan tevens een grote kostenpost bij zowel de aanleg als ook de exploitatie. Reden dus om verder te zoeken naar alternatieven. Een kort vragenrondje bij een aantal leden leverde al snel de oplossing voor ons verlichtingsprobleem. Heel simpel, gewoon een fietslampje van de Action. Met dank aan Gijs:

In de komende weken zal contact gezocht worden met andere verenigingen en de KNBSB om dit idee verder uit te werken. Ook zal de gemeente benaderd worden om de aanleg van de verlichting op het nieuwe softbalveld op te schorten of misschien zelfs te annuleren tot er meer duidelijk is over de nieuwe bal.

Read more http://www.houtendragons.nl/index.php/nieuws/club-nieuws/277-glowball