maandag, 08 april 2013 09:56

Advertentiewerving gemeentegids 2014

De gemeente Houten is begonnen met de voorbereidingen voor de gemeentegids 2014. Ook dit jaar werken wij samen met LokaalTotaal uit Eindhoven. De gids wordt begin december huis-aan-huis verspreid, uitgezonderd de brievenbussen voorzien van een Nee Nee sticker. Het is het laatste jaar dat de officiële gemeentegids van Houten wordt uitgegeven.

Verkopers komen persoonlijk langs

Vanaf 11 april start LokaalTotaal met het werven van advertenties voor in de nieuwe gemeentegids. De verkopers (Alex Nijendijk, Tim Montfrooy, Marc van Bierlo en Frank Bos) hebben een brief van de gemeente bij zich waarin wordt bevestigd dat zij dit in opdracht van ons doen. Zij komen altijd persoonlijk bij u langs.

Gemeentegids in beperkte omvang

De gemeente Houten biedt haar dienstverlening en informatie steeds vaker digitaal aan. Ook kijkt de gemeente telkens naar daar waar het duurzamer kan. Daarom wordt de gemeentegids dit jaar voor het laatst en in een afgeslankte vorm uitgegeven. De laatste uitgave voorziet in informatie over de college- en raadsleden, algemene informatie over Houten en gegevens van instellingen en verenigingen. De gemeentelijke producten en diensten staan niet meer in de gids maar vindt u wel op onze website. De zoekfunctie is een handige manier om informatie op te zoeken. Tevens vindt u op onze website een link naar de digitale gemeentegids. Daar treft u onder andere contactgegevens van instellingen en verenigingen aan.

Veel organisaties actief

Er zijn andere firma's actief die in eigen beheer een vergelijkbare gids uitbrengen en bedrijven en instellingen benaderen voor het plaatsen van advertenties in deze uitgave. De gemeente Houten distantieert zich van deze initiatieven en verleent hier geen medewerking aan. Het gaat in deze gevallen niet om de officiële gemeentegids van Houten. De laatste en officiële gemeentegids voor Houten wordt uitgegeven door LokaalTotaal.

Read more https://www.houten.nl/nieuws/artikel/1673/