woensdag, 10 april 2013 10:08

Inschrijving Activiteitenmarkt van start

Verenigingen, stichtingen, zzp'ers, bedrijven, scholen, politieke partijen en andere organisaties kunnen zich weer inschrijven voor de Activiteitenmarkt van 7 september.

Die dag vindt alweer de 14e editie van de Houtense Activiteitenmarkt plaats. Alle deelnemers van afgelopen jaren hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging ontvangen om zich aan te melden, maar ook nieuwe Houtense organisaties kunnen deelnemen. Mocht uw organisatie geïnteresseerd zijn in het huren van een stand, dan vindt u alle nodige informatie op www.wiekenthouten.nl. Via de website kunt u zich direct aanmelden. Inschrijven kan tot 1 juni 2013.

Variatie

De Activiteitenmarkt is het grootste Houtense evenement waar inwoners kunnen kennismaken met een grote variatie aan organisaties die de gemeente rijk is. De markt biedt organisaties de kans zich te presenteren aan het publiek en eventueel een optreden op het podium te verzorgen. Dit jaar is ook Theater Aan de Slinger weer van de partij. Het theater biedt deelnemers aan de markt letterlijk en figuurlijk een podium voor optredens. De organisatie van de Activiteitenmarkt Houten is in handen van evenementenbureau Events2movE, in opdracht van de gemeente Houten.

Read more https://www.houten.nl/nieuws/artikel/1675/